Ägedad eesti fotograafid, kelle tegemisi jälgida - KROHV stuudio

Kes on need eesti fotograafid, kelle uute fotode peale Instagramis ma alati elevusest ruigan? Sageli tuuakse oma eeskujude ja lemmikutena välja legendaarseid maailmakuulsaid fotograafe, aga sedapuhku tahaks kiita ja välja tuua just neid andekaid kodumaiseid moefotograafe, kes ehk isegi teenimatult vähe tähelepanu saanud on! Ja üldse, kohalikke kolleege peaks auga rohkem kiitma!

Jörgen Paabu

Alguses ei teadnud ma Jörgenist midagi, aga viimase paari aasta jooksul tundub mulle, et temalt tulevad vististi Eesti kõige lahedamad moe- ja kampaaniafotod! Ühtpidi puhas ja moderne stiil, aga teisalt on tema piltides alati mingit ajastu hõngu, tumedust (ka siis kui pilt on iseenesest hele) ja salapära.

 

View this post on Instagram

 

#TearsOnTheVeil HAAK aw18 photographed by #JörgenPaabu model @mariaklimson mua @maretubaleht hair @liinahe style @haakofficial #lookbook #style #studio #fashion #coat #pink #haakfashion #pastel #set #glam #collection #nude #french #fashionphotography #womenswear #estoniandesign #editorial

A post shared by JÖRGEN PAABU (@jorgenpaabu) on

Krõõt Tarkmeel

Ilmselt ei pea tema nime küll ühelegi Eesti moe- ja/või fotograafiafännile tutvustama! Tema fotodes on alati mõni humoorikas või üllatav detail, mida vahel suisa esialgu ei märkagi. Isegi süngematest piltidest kumab läbi väike iroonia, et kõike ei tasu ka liiga tõsiselt võtta…

 

View this post on Instagram

 

kick from a rose for @annestiil magazine 🤜🏼🌹fierce covergirl @hannaliinavosa muah @ellenwalge style @lsplato #krõõttarkmeelphotography #krõõttarkmeel #annestiil #portrait #flowerpower

A post shared by Krõõt Tarkmeel (@krxxt_tarkmeel) on

Virge Viertek

Tema töödes on alati aristokraatiat, üleolekut ja ebamaisust, olgu vahendid kuitahes napid. Külluslik siis kui kõik on minimalistlik. Minimalistlik siis kui kõik on külluslik. Ei tundu loogiline? Aga on!

 

View this post on Instagram

 

#tbt #AnnikaKedelaukJewellery #jewellery #mood #kaamos #virgeviertek #LotteJürjendal

A post shared by Virge Viertek (@virrge) on

 

Pssst! Ka meie oleme Instagramis täiesti olemas! Vaata meie kontot SIIT!

 

Kristina