Kes on need inimesed, kes sinu mõtte alati tööle panevad? Meie TOP5 hetke inspiratsiooniallikad on siin! 

Katie Jane Hughes – Jumestaja, kelle tööd on nii uskumatult minimalistlikud ja puhtad, et võtab kohe hingetuks! Tema töödes on rõhk “päris” nahal, erinevatel tekstuuridel ja ta kasutab pigem mahedaid toone. Instagram @katiejanehughes

katie

 

Olga Tomina – Täiesti vastupidine Katiele! Perfektne kumav nahk, megalt värve ja sügavad silmad. Haldjalik glamuur! Instagram @tominamakeup

tomina

 

Victora Modesta – Kõigepealt, tema esteetika ja stiil on tohutult ägedad. Samuti on ta naine, kes ei ole lasknud oma puudel (tal on amputeeritud üks jalg põlvest alates) end takistada, vaid on selles teinud oma edu osa. Instagram @victoriamodesta

victoria

 

Tommy Cash – Tommy oskab alati nii stiilipuhtalt inimesi šokeerida ja, mis kõige parem tema šokeerimiste taga peitub enamasti mingi konks või nutikas tähelepanek. Šokifaktor ütleb tavaliselt rohkem reageerija, kui Tommy kohta! 😀 Instagram @tommycashworld

tommy

 

SNASK – Snask on Stockholmis tegutsev hullu kiiksuga reklaamiagentuur. Nende veidrus ja edu on nii inspireeriv ning kinnitab, et ka meie võime oma veidrusi avalikult näidata! Nende raamatut “Make enemies and gain fans” (“Loo vaenlasi ja saa fänne”) soovitame me kõigile! Instagram @snasksthlm

snask2.PNG